Epilógus

2016.02.14. 12:34

Kedves Olvasó közönség!

Köszönjük, hogy mindeddig figyelemmel kísérted utazásunkat, olvastad bejegyzéseinket.

Hátizsákos utunk alatt sajnos fel kellett ismernem, hogy egyszerre megélni az utazást és blogot írni szinte lehetetlen. Rengeteg élmény és kaland esett meg velünk, amit mind meg akartunk osztani másokkal, valamint írásos emlékként megőrizni saját magunknak is. Ezért is van az, hogy hazaérkezésünk után több mint egy évvel jutottam csak a történetünk végére.

Az utazás ideje alatt 4 kontinensen át 18 országot látogattunk meg, megkerültük a Földet, fiatalabbak lettünk egy nappal, én pedig speciel könnyebb lettem 8 kilóval. Ami már rég visszajött /a szerk./.

A meglátogatott országokban gyönyörű helyeket látogattunk meg, de ami még fontosabb, csodálatos és kedves emberekkel találkoztunk. Saját magunkon tapasztaltuk, hogy az emberek nyelvtől, vallástól, bőrszíntől, politikai nézettől és pénztárcától függetlenül mindenütt egyaránt nyitottak, barátságosak és segítőkészek. Szinte lehetetlen meghálálni azt az odaadást és segítséget, amit az utazásunk alatt kaptunk, legyen szó ingyenes szállásról, ételről, fuvarról vagy útbaigazításról. Mindezt hálásan köszönjük!

A blognak ezzel a végére értünk, remélem, titkon, egyszer majd azért folytatódik...

mi_compressed.jpg

Üdvözlettel: Gergő és Gyöngyi

süti beállítások módosítása