Otthagytuk a szállásunkat. Átköltöztünk a repülőtér mellé egy olcsóbb és sokkal kényelmesebb szállodába. És ami a fontos, percre pontos információik vannak az időjárásról és a gépek indulásáról. No meg az előző vendégházzal szemben itt ingyen tölthetjük a telefont, meg a laptopot. A vendéglős is sokkal kedvesebb.  Ari és Luck persze kénytelen kelletlen velünk kellett, hogy jöjjenek, de itt már nem kaptak ingyenes szobát. A társalkodóban kell lakniuk.

repter.jpg

A holland is ide szállásolta be magát. Kezd komolyan ideges lenni. A gépek még mindig nem repülnek, neki pedig már csak két napja van, hogy elérje a csatlakozást Kathmanduban. Ari nagyon bunkó volt vele, folyamatosan szívatta szegény srácot.

jegcsap.jpg

A nap amúgy TV nézéssel telt köszönhetően a nepáli DNS Channel mozicsatornának. Vicces, hogy ha valaki cigizik a filmben, mindig megjelenik alul a szöveg, hogy a dohányzás káros az egészségre.

Ebéd után elmentünk sétálni és beugrottunk a Sturbucksba, mert, hogy Lucklában ilyen is van. Ingyenes WIFI-vel, meg forró csokival. A színvonal viszont igen alacsony. Nincs víz a mosdóban, csak a szokásos hordó meg kalapács. És hideg van, nem fűtenek.

Estére a holland kétségbeesésében teljesen begőzölt. Összeállt pár kanadaival, hogy majd ők gyalog elindulnak Kathmanduba. Állítólag egy nap alatt le lehet jutni a Salleri nevű faluba, ahonnan jeepet lehet bérelni, ami nyolc óra alatt levisz a fővárosba. Persze, csak az alkohol beszélt belőlük. Nem mentek. Megjegyzem csillagos az ég, ha szerencsénk, talán holnap jó idő lesz és felszállnak a gépek. Reménykedjünk.

süti beállítások módosítása